Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Λάκη Λαζόπουλου

Για την περιπέτεια που έζησε πριν από χρόνια, όταν παραλίγο να πνιγεί εξαιτίας της κακοκαιρίας στο Αιγαίο, μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει στον Θεό, απάντησε:

«Ναι. Θα σας αποκαλύψω κάτι. Έχω κάνει τάμα και έχω ανάψει με μεγάλη ευλάβεια μια λαμπάδα στη χάρη της Παναγίας στην Τήνο γιατί παραλίγο να πνιγώ σ’ ένα καράβι και σώθηκα. Είχα ταξιδέψει με ένα παλιό σκαρί και έναν γέρο καπετάνιο για 25 μέρες σε όλο το Αιγαίο και πέσαμε σε τέτοια κακοκαιρία, που μου ήρθαν κλάματα στα μάτια. Περιμέναμε το τέλος, κύματα μας σκέπαζαν από παντού. Έτσι μου ήρθε η ιδέα και έγραψα και την επιθεώρηση “Ήταν ένα μικρό καράβι”».

Επίσης, μιλώντας για τα Θεοφάνεια, είπε:

“Από τα κάλαντα όλων των εορτών μού αρέσουν από παιδάκι πιο πολύ αυτά των Θεοφανείων «σήμερα τα φώτα και ο φωτισμός» και πάντα θεωρώ ότι υπάρχει στη ζωή του ανθρώπου αυτή η φώτιση που έχει και μια θεϊκή προσέγγιση. Μεγαλώνοντας, κατάλαβα ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς πέφτει στη ζωή του ανθρώπου μεγάλο σκοτάδι και αυτή η γιορτή έρχεται να σου θυμίσει την έξοδο προς το φως. Οπότε το νιώθω αυτό που έρχεται, το προσδοκώ και θα πάω να ανάψω το κερί μου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ