Ο “βασιλιάς των τσιγγάνων” ήταν ο καταζητούμενος που βρέθηκε στην κρύπτη της κρεβατοκάμαράς του

Ένα ολόκληρο «δωμάτιο» είχε φτιάξει μέσα στους τοίχους του σπιτιού του ως κρησφύγετο ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» Κώστας Βιλανάκης, με σκοπό να ξεγελάει τους αστυνομικούς.

Τον φυγόδικο αναζητούσε τους τελευταίους μήνες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας μετά το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει σε βάρος του, ο Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας.

Όπως αναφέρει το “Έθνος”, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν τον βρήκαν κατά την πρώτη έφοδό τους στο σπίτι του, όμως δεν τα παράτησαν, έκαναν το σπίτι «φύλλο και φτερό» και τελικά, κυριολεκτικά, τον ξετρύπωσαν.

Ανακάλυψαν την ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει στον τοίχο του υπνοδωματίου του, η οποία ήταν καλυμμένη από την «πλάτη» του κρεβατιού, ώστε να μην φαίνεται και τον συνέλαβαν.

Ο 62χρονος είχε καταδικαστεί για την δολοφονία του ανιψιού του στον καταυλισμό των Ρομά στη Γιάννουλη, το 1998, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του εκδόθηκε όταν αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του στο κύκλωμα τοκογλυφίας που ζητούσε ακόμα και το… νεφρό των θυμάτων του για να ξεχρεώσουν.

Τότε εξαφανίστηκε και παρά το γεγονός ότι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν αρκετές φορές κοντά στη σύλληψή του, δεν τα είχαν καταφέρει έως τώρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ