Έτσι έπιασαν τον “δράκο των Αμπελοκήπων” – Το “δόλωμα” γένους θηλυκού

Οι αστυνομικοί, είχαν από καιρό στην διάθεση τους το πρόσωπο του “δράκου των Αμπελοκήπων”, καταγεγραμμένο από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, όμως, εκείνος, κατάφερνε να κινείται στις σκιές… 

Έτσι, παράλληλα με τις μυστικές περιπολίες των ανδρών της Ασφάλειας στις οδούς όπου συνήθιζε να κινείται ο δράστης των επιθέσεων σε γυναίκες, αποφάσισαν να “ρίξουν” στην επιχείρηση μια όμορφη, νεαρή αστυνομικό. Εκείνη, ως “δόλωμα”, ντυμένη προκλητικά, φορώντας κολάν και τακούνια τα οποία φαίνεται ότι αποτελούσαν την… αδυναμία του “δράκου”, άρχισε να κυκλοφορεί στους Αμπελόκηπους, με την ελπίδα να την δει και να τον προκαλέσει με την εμφάνιση της.

Πράγματι, την περασμένη Κυριακή, ο δράκος την εντόπισε, άρχισε να την παρακολουθεί και όταν την είδε μόνη σε ένα απόμερο σημείο, της επιτέθηκε. Αμέσως, οι συνάδελφοί της επενέβησαν και αμέσως του πέρασαν χειροπέδες. 

Να σημειωθεί, ότι στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκε ο 25χρονος προγραμματιστής από τη Νέα Σμύρνη, κλήθηκαν όλα τα θύματα του, τα οποία αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που προσπάθησε να ασελγήσει επάνω τους. 

Πηγή: Εφημερίδα Espresso  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ