Πριν εκτελέσει την οικογένεια του ο μακελάρης των Αγίων Αναργύρων ήταν με τον Κώστα Σημίτη

Ο 46χρονος αρχιφύλακας της φρουράς του Κώστα Σημίτη φέρεται να ήταν μαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό μέχρι το απόγευμα της Κυριακής όπως αναφέρουν πληροφορίες. Από εκεί έφυγε για το σπίτι του, προγραμματίζοντας ρεπό για τη Δευτέρα.

Μετά ξέσπασε ο καβγάς με τη σύζυγο του με αποτέλεσμα οι φωνές τους να ακουστούν σε ολόκληρη την πολυκατοικία. Η πεθερά του που διέμενε σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο του ίδιου κτιρίου ανέβηκε στον επάνω όροφο για να δει τι συμβαίνει. Όταν την είδε ο 46χρονος βγήκε εκτός εαυτού. Με το υπηρεσιακό του όπλο πυροβόλησε μία φορά στον τοίχο ενδεχομένως στην προσπάθεια του να αποτρέψει το κακό που στη συνέχεια προκάλεσε σκοτώνοντας εν ψυχρώ τη σύζυγο του, την πεθερά του και το 3,5 ετών αγγελούδι του, προτού δώσει τέλος στη ζωή του.

Στελέχη της αστυνομίας αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της 20ετούς παρουσίας του στο πλευρό του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Ήταν ιδιαίτερα συνεπής στην υπηρεσία του και διακριτικός. Το μακελειό στους Αγίους Αναργύρους έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου γίνονται σκέψεις για ένταση των ψυχολογικών τεστ στους αστυνομικούς.

Πηγή πληροφοριών: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ