Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας στο συλλαλητήριο για τον Γρηγορόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου μαθητών και φοιτητών που έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση εννέα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το οποίο και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα Προπύλαια.

Μαθητές και φοιτητές αφού παρέμειναν για λίγη ώρα μπροστά από το Πανεπιστήμιο φωνάζοντας συνθήματα, στη συνέχεια αποχώρησαν.

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου προκλήθηκαν επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών στα Προπύλαια, ενώ στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε στην πλατεία Συντάγματος.

Νεαροί έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους προκάλεσαν υλικές ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων και φωτεινούς σηματοδότες ρύθμισης της κυκλοφορίας, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων προκειμένου να δημιουργήσουν οδοφράγματα στους δρόμους.

Σημειώνεται ότι οι διαδηλώσεις για τα εννέα χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θα πραγματοποιηθούν και το απόγευμα.

Ποιοι σταθμοί του μετρό θα παραμείνουν σήμερα κλειστοί

Με εντολή της αστυνομίας, εξαιτίας των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για την ένατη επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα έχει κλείσει από τις 12 το μεσημέρι, ενώ ο σταθμός του μετρό στο Πανεπιστήμιο θα κλείσει στις 4 το απόγευμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ