Τραγικός επίλογος για τον 21χρονο φοιτητή από την Κάλυμνο που είχε εξαφανιστεί

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον 21χρονο φοιτητή που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής στη Κάλυμνο, καθώς σήμερα το απόγευμα βρέθηκε νεκρός, στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 21χρονος βρέθηκε σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο που ήταν το ποδήλατό του, με τραύμα από όπλο στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία αφού φαίνεται να υπάρχουν τραύματα που δεν δικαιολογούνται από ατύχημα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου ο 21χρονος έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και εξαφανίστηκε. Είχε επισκεφθεί το νησί για διακοπές, όπου υπηρετεί η μητέρα του ως δασκάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικος άκουσε το μεσημέρι της Δευτέρας ένα άτομο να καλεί σε βοήθεια, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει το σημείο απ’ όπου προέρχονταν οι φωνές.

Πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκαν τα παπούτσια και οι κάλτσες που φορούσε όταν έφυγε από το σπίτι του στην περιοχή Στημένια, στην άκρη του δρόμου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ