Μαχαίρωσε τον αδελφό του πάνω από 60 φορές – Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο οποίος εξέτασε σήμερα τη σορό του άτυχου 21χρονου που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του αδελφού του στα Μισίρια Ρεθύμνου, λίγες ώρες αφότου είχε επιστρέψει από ολιγοήμερες διακοπές στη Θεσσαλονίκη, είναι σοκαριστικό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ekriti.gr ο ιατροδικαστής, το θύμα της τραγωδίας φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα.

Συγκεκριμένα, δέχθηκε μαχαιριές στα χέρια, στο λαιμό, στο θώρακα, καθώς και σε όλο του το κεφάλι, ενώ συνολικά στο κορμί του άτυχου 21χρονου εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη, πάνω από 60 μαχαιριές γεγονός που δείχνει τη μανία με την οποία δολοφονήθηκε το θύμα.

Η αιτία θανάτου του 21χρονου είναι η απώλεια αίματος, όπως λέει ο ιατροδικαστής, ο οποίος διευκρινίζει ότι το μαχαίρι έσκισε την καρωτίδα, από την οποία προκλήθηκε η απώλεια αίματος.

Αναφορικά με την αιτία θανάτου του 28χρονου θύτη και αυτόχειρα, ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι είναι αδιευκρίνιστη και πως “βρισκόμαστε εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του, κατανάλωσε ποσότητα φυτοφαρμάκου και υγρά μπαταρίας, δίνοντας έτσι τέρμα στη ζωή του”.

Τα δύο αδέλφια, θα οδηγηθούν μαζί στην τελευταία τους κατοικία το μεσημέρι. Οι κηδείες θα γίνουν στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Περιβόλια, ενώ η ταφή στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Περιβολίων Ρεθύμνου.

Πηγή πληροφοριών: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ