Τα στοιχεία που εξετάζει η ΕΛΑΣ για τον σοβαρό τραυματισμό της δικηγόρου στα Εξάρχεια

Τους δράστες που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό της 55χρονης δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά, το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου στα Εξάρχεια, αναζητά η Ελληνική Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλέξουν αρκετά ευρήματα από το σημείο που έγινε η επίθεση, τα οποία έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να εξεταστούν, ώστε οι ειδικοί να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τυχόν γενετικό υλικό και αποτυπώματα και στη συνέχεια να επιχειρήσουν να τα ταυτοποιήσουν με τους συλληφθέντες από την περιοχή των επεισοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν ναυτικές φωτοβολίδες, αυτοσχέδιους πυροσωλήνες εκτόξευσης, ένα μαχαίρι, βόμβες μολότοφ, και ρούχα, καθώς και υπολείμματα από τη ναυτική φωτοβολίδα που σφηνώθηκε στο γόνατο της άτυχης γυναίκας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη κατά αγνώστων δραστών για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη για τον τραυματισμό της 55χρονης δικηγόρου, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ