Το συγκλονιστικό βίντεο μαθητών στο Ληξούρι που επί τρία χρόνια κάνουν μάθημα σε κοντέινερ

Το βίντεο που ετοίμασαν οι μαθητές του ΓΕΛ Ληξουρίου για τις συνθήκες που επικρατούν στο σχολείο τους έχει καταφέρει σε λίγα εικοσιτετράωρα να συλλέξει περισσότερες από 9.000 προβολές!

Οι μαθητές του… «παραθαλάσσιου», όπως το αποκαλούν, λυκείου, αναφέρονται στην ιστορία των υποσχέσεων των υπευθύνων, αλλά και στην κατάσταση που αντιμετωπίζουν χειμώνα-καλοκαίρι, μέσα στα… κοντέινερ που κάνουν μάθημα.

“Όλα άρχισαν με τους σεισμούς του 2014, όταν οι ζωές μας πήραν μια αναπάντεχη τροπή. Οι καταστροφές ήταν πολλές και μέσα σε αυτές και το σχολείο μας! Από τότε και στο εξής θα ονομάζαμε σχολείο κάτι κουτιά πεταμένα δίπλα στην αλμύρα. Νομίζαμε ότι θα ήταν για λίγο κι όμως σχεδόν 4 χρόνια αργότερα είμαστε ακόμη εδώ. ΕΣΥ…είσαι μαζί μας;”, αναφέρουν οι μαθητές του Λυκείου στο βίντεο που έχουν δημιουργήσει και προτρέπουν τους χρήστες του διαδικτύου να κοινοποιήσουν το βίντεο.

“Αν είσαι μαζί μας κοινοποίησε αυτό το βίντεο και μίλησε παντού για αυτό που βιώνουμε εμείς καθημερινά! Βοήθησε μας να αλλάξουμε ”ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ”. Από τους μαθητές του ΓΕΛ Ληξουρίου, στην Κεφαλονιά.

Δείτε το βίντεο των μαθητών:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ