“Συγγνώμη, δεν το ήθελα, δεν είμαι δολοφόνος” – Στον ανακριτή η 26χρονη που μαχαίρωσε τον γείτονα της

Στον εισαγγελέα και εν συνεχεία ενώπιον του ανακριτή παρουσιάστηκε σήμερα η 26χρονη, η οποία τα ξημερώματα του Σαββάτου, μαχαίρωσε και σκότωσε τον 35χρονο γείτονα της, στην περιοχή του Ξηροπόταμου στο Ηράκλειο.

Στη διάρκεια της απολογίας της, φέρεται να δήλωσε λακωνικά “Συγγνώμη, δεν το ήθελα, δεν είμαι δολοφόνος” και κατόπιν οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η νεαρή γυναίκα ήταν άτομο που είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αρχές, καθώς πέρα από τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ληστείας και μάλιστα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης, αλλά λόγω της βεβαρημένης υγείας της, βρισκόταν εκτός φυλακής.

Θύμα της νεαρής γυναίκας ο Βαλντόν Λόκα από την Αλβανία, πατέρας δύο μικρών παιδιών ηλικίας 7 χρόνων και 15 μηνών, ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του στην ίδια πολυκατοικία με την κατ’ ομολογία δολοφόνο του.

Σήμερα, λίγες ώρες μετά το αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα στον 35χρονο άνδρα και την 26χρονη γυναίκα, η σύζυγος του Λόκα συντετριμμένη αναχωρεί για την πατρίδα τους την Αλβανία μαζί με τη σορό του άνδρα της για την κηδεία. 

Πηγή: cretapost.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ