Διαρρήκτης έφτιαχνε τα μαλλιά του στις κάμερες ασφαλείας

Απύθμενο θράσος έδειξε ένας διαρρήκτης στην Κομοτηνή, τον οποίο οι αρχές αναζητούν, καθώς μαζί με τον συνεργό του έχουν «ρημάξει» τα καταστήματα στο κέντρο της πόλης.

Οι αρχές θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνο η σύλληψη του, καθώς στην τελευταία διάρρηξη οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος τον «συνέλαβαν» σε μία ασυνήθιστη φάση. Ο δράστης πήγαινε στην κάμερα και έφτιαχνε τα μαλλιά του, κοιτάζοντας μέσα στο φακό, όπου προφανώς έβλεπε το είδωλό του. Και οι Αρχές όμως, είδαν το πρόσωπό του και τον βρήκαν αμέσως.

Σε βάρος του συλληφθέντα και του καταζητούμενου συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή κατά περίπτωση.

Πρόκειται για δύο Έλληνες 39 και 27 ετών, με τον 39χρονο να κρατείται και τον 27χρονο να είναι θέμα χρόνου το πότε θα βρεθεί, αφού έχει ήδη αναγνωριστεί.

Οι δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα στην Κομοτηνή, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Επιπλέον, προέκυψε ότι την 6-11-2017 το απόγευμα, ο 27χρονος εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία του με 44χρονο ημεδαπό, μετέβη στην οικία του, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Πηγή ρεπορτάζ: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ