Βίντεο – ντοκουμέντο από τη διάρρηξη 26χρονου σε ζαχαροπλαστείο

Κάμερες κλειστού κυκλώματος κατέγραψαν τη στιγμή που ένας 26χρονος σπάει την γυάλινη είσοδο ενός ζαχαροπλαστείου στη Μενεμένη και το ληστεύει.

Όπως αναφέρει το thessnews.gr, το βίντεο δημοσίευσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη και ο δράστης συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη. Μάλιστα, αφού διέρρηξε το κατάστημα, είχε διαφύγει με αυτοκίνητο το οποίο καταδιώχθηκε από αστυνομικούς και με το οποίο προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό.

Ο 26χρονος Ρομά είναι σεσημασμένος για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά και σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο με τις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου Παρασκευοπούλου.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη (1 προς 2 Νοεμβρίου) προέβη σε ένα μπαράζ ληστειών και διαρρήξεων σε Αμπελόκηπους και Μενεμένη.

Ξεκίνησε, αρχικά, κλέβοντας ένα αυτοκίνητο και ληστεύοντας μια κάβα ποτών, παίρνοντας μόνο μπουκάλια με κρασί και ουίσκι.

Στη συνέχεια, και επί ένα τρίωρο, διαπράττει συνολικά 10 ληστείες σε πέντε καταστήματα και πέντε ΙΧ.

Τελευταία του ληστεία ήταν στο ζαχαροπλαστείο της Μενεμένης, από το οποίο βλέπετε και το σχετικό βίντεο.

Εκεί παίρνει την ταμειακή μηχανή και όσα μπουκάλια με ουίσκι χωράνε στην αγκαλιά του.

Σε όλες του τις ληστείες ο 26χρονος σπάει με γρύλλο τις τζαμαρίες των καταστημάτων με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός από τους κατοίκους, οι οποίοι και ειδοποιούν από την πρώτη ληστεία την αστυνομία.

Τελικά. το περιπολικό της Άμεσης Δράσης τον εντοπίζει λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα στην περιοχή του Δενδροποτάμου και τον συλλαμβάνει μετά από σύντομη καταδίωξη.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεόδωρος Τσαϊρίδης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν το ίδιο άτομο πριν λίγους μήνες για τον ίδιο λόγο, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ