Με αυτό το κόλπο δεν θα σου σπάνε τα βραστά αυγά

Σου αρέσουν πολύ τα βραστά αυγά αλλά σχεδόν πάντα σου σπάνε πριν καλά-καλά τα ετοιμάσεις;

Αυτό συμβαίνει γιατί τα βάζεις στο ζεστό νερό αμέσως μόλις τα έχεις βγάλει από το ψυγείο, με αποτέλεσμα να αλλάζει πολύ γρήγορα η θερμοκρασία τους.

Για να φτιάξεις τέλεια βραστά αυγά πρέπει προτού τα μαγειρέψεις να τα αφήσεις σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 20 λεπτά. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα ρίξε λίγο αλάτι στο νερό που βράζει.

Πηγή πληροφοριών: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ