Τον μαχαίρωσε για ένα σχόλιο στο Facebook

Ασύλληπτο περιστατικό σε χωριό του Πύργου με 20χρονη να μαχαιρώνει έναν 21χρονο έπειτα από φραστική αντιπαράθεση στο Facebook.

Το επεισόδιο συνέβη στην περιοχή της Σπιάντζας στον Πύργο, με φερόμενους δράστες μια γυναίκα και έναν άνδρα και θύμα έναν άλλο άντρα.

Σύμφωνα με το ilialive.com, οι τρεις εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο είχαν μία έντονη αντιπαράθεση στο Facebook Έτσι μια 20χρονη και ένας 26χρονος από τον Πύργο, μετέβησαν στο σπίτι του 21χρονου. Στην αυλή του ζήτησαν το λόγο και την ώρα της έντασης, η 20χρονη φέρεται να έβγαλε σουγιά και να τραυμάτισε στην κοιλιά τον 21χρονο.

Μετά την επίθεση, οι δύο φερόμενοι ως δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 21χρονος αιμόφυρτος κάλεσε σε βοήθεια. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου, όπου αντιμετωπίστηκε από τους γιατρούς, χωρίς κίνδυνο ζωής, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στη συνέχεια μόλις ενημερώθηκε η Αστυνομία, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Λίγη ώρα αργότερα έγιναν αντιληπτοί στην οδό Αναπαύσεως στον Πύργο, όπου και συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηλείας στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Πηγή: ilialive.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ