Μπουτάρης: Γι’ αυτό δεν πήγα στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ερωτηθείς για την απουσία του από τις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις της 26ης και 28ης Οκτωβρίου, επικαλέστηκε “σοβαρούς οικογενειακούς λόγους”.

Ο κ. Μπουτάρης έδωσε το “παρών” στις σημερινές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

«Έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινα στη μαθητική παρέλαση. Απουσίαζα και από τη δοξολογία και τη στρατιωτική παρέλαση για σοβαρότατους οικογενειακούς λόγους. Ενημέρωσα και τον Δεσπότη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους ζήτησα συγγνώμη, γιατί είχα σοβαρούς οικογενειακούς λόγους» είπε ο κ. Μπουτάρης.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, είπε για την απουσία του δημάρχου: «Ο κύριος δήμαρχος ήταν απών στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης, επικαλούμενος προσωπικούς, οικογενειακούς, λόγους. Το σέβομαι απολύτως. Παρά ταύτα, το ερώτημα παραμένει: “Γιατί δεν ενημέρωσε τον λαό της Θεσσαλονίκης; Το επικοινωνιακό του επιτελείο ήταν σε διακοπές;”».

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ