H DUROSTICK δίνει λύσεις για τον τεχνικό κόσμο της Βέροιας σε συνέργεια με το κατάστημα ΤΣΙΑΜΗΤΡΟΣ

Η εταιρεία DUROSTICK ικανοποιώντας σχετικό αίτημα τεχνιτών της Βέροιας, σε συνέργεια με το κατάστημα Τσιαμήτρος, διοργάνωσε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις της, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, ειδικό τεχνικό επιμορφωτικό σεμινάριο, θέλοντας να διαφωτίσει αλλά και να ενημερώσει για νέες λύσεις και συστήματα τον τεχνικό κόσμο της περιοχής.Το ανθρώπινο δυναμικό της DUROSTICK σε συνεργασία με το κατάστημα συνεργάτη της DUROSTICK Τσιαμήτρο Απόστολο ενημέρωσαν τον τεχνικό κόσμο για μια σειρά νέων προϊόντων αλλά και έδωσαν και λύσεις σε καθημερινά θέματα που συναντούν στη δουλειά τους. Αυτός εξάλλου ήταν και ο στόχος του σεμιναρίου, δηλαδή να καταρτίσουν και δώσουν χρήσιμες πληροφορίες στους τεχνίτες που επισκέφθηκαν το εκπαιδευτικό κέντρο της DUROSTICK στη Σίνδο.Ένα από τα βασικά αιτήματα των τεχνιτών ήταν η πληρέστερη ενημέρωση για την γκάμα των Πατητών Τσιμεντοκονιών της DUROSTICK αλλά και της Πατητής σε Πάστα, DS-258 DECO MICRO FLEX που κέρδισε τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων τόσο για το άρτιο αισθητικά της αποτέλεσμα, όσο και την ευκολία της εφαρμογής του αλλά και της κάλυψης μιας πλειάδας αναγκών διακόσμησης που η Πατητή σε Πάστα της DUROSTICK μπορεί να καλύψει.

Εκτός από την παρουσίαση αλλά και ζωντανή εφαρμογή των Πατητών Τσιμεντοκονιών, η τεχνική ομάδα της DUROSTICK παρουσίασε στους επισκέπτες της την πλήρη γκάμα των στεγανωτικών, αλλά και των προϊόντων καθαρισμού. Τα νέα προϊόντα της DUROSTICK όπως το νέο πολυουρεθανικό υβριδικό στεγανωτικό HYDROSTOP PU, αλλά και γνωστά και αγαπητά προϊόντα που ανήκουν σε κατηγορίες όπως κόλλες και αρμόστοκοι πλακιδίων, αστάρια, αυτοεπιπεδούμενα, γαλακτώματα παρουσιάστηκαν ενδελεχώς στον τεχνικό κόσμο και οι ομιλητές κάλυψαν κάθε τους απορία. Η DUROSTICK συνεχίζει να ενημερώνει τον τεχνικό κόσμο κάθε περιοχής, να παραμένει δίπλα του και να λύνει άμεσα κάθε απορία. Συνεχίζει να επενδύει στην εξέλιξη και ανάπτυξη νέων προϊόντων, θέλοντας να διευκολύνει την εργασία του τεχνικού κόσμου μα κύρια να προσφέρει τις βέλτιστες λύσεις για κάθε ανάγκη επισκευής, ανακαίνισης και διακόσμησης, για κάθε ανάγκη του κτιρίου ή της κατοικίας.

πηγή: https://www.durostick.gr/nea/h-durostick-dinei-luseis-gia-ton-tehniko-kosmo-tis-veroias-se-sunergeia-me-to-katastima-tsiamitros-/

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ