Άφαντα τα 22.000 ευρώ που έκλεψε διαρρήκτης – Δεν… θυμάται που τα έβαλε

Θύμα ληστείας έπεσε μια ηλικιωμένη στη Νέα Ιωνία του Βόλου, όταν ένας 19χρονος μπήκε στο σπίτι της και αφαίρεσε από βαλίτσα το ποσό των 22.000 ευρώ. Η 77χρονη Ρομά φύλασσε τις οικονομίες της σε μια βαλίτσα, ανάμεσα σε άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

Το πρωί της 9ης Οκτωβρίου «ξημέρωσε» για εκείνη ένας πραγματικός εφιάλτης, όταν έντρομη διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά. Η παθούσα και η οικογένειά της άρχισαν να κάνουν έρευνα για την υπόθεση και τελικά οδηγήθηκαν στα ίχνη του δράστη.

Επρόκειτο για έναν 19χρονο, επίσης Ρομά, που είχε μπει στο σπίτι της 77χρονης ενώ εκείνη κοιμόταν και άρχισε να ψάχνει για αντικείμενα αξίας.

Η παθούσα προσπάθησε να πάρει τα χρήματά της πίσω, αλλά, προφανώς, αδυνατώντας να βρει λύση, αποφάσισε να απευθυνθεί στην Αστυνομία.

Η γυναίκα κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου την κλοπή και έδωσε και όλα τα στοιχεία της έρευνας. Άμεσα οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του δράστη.

Ο 19χρονος χθες το μεσημέρι φέρεται να ομολόγησε την πράξη στην Αστυνομία. Πλην όμως υποστήριζε ότι… δεν θυμάται πού έβαλε τα χρήματα.

«Είχα κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών», φέρεται να ισχυρίστηκε ο νεαρός Ρομά στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε εναντίον του δικογραφία για κλοπή, εξιχνιάζοντας την υπόθεση.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί, καθώς είχε περάσει το όριο του αυτοφώρου.

Πηγή: taxydromos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ