Πώς τίμησε τη μνήμη του Παντελίδη ζευγάρι φανατικών θαυμαστών του

Ζευγάρι φανατικών θαυμαστών του Παντελή Παντελίδη έδωσαν το όνομά του στον έξι μηνών γιο του, θέλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Το ζευγάρι, ο Βαγιανός Μαρουλάκης και η σύντροφός του, Έλλη, δήλωσαν στην Espresso πολύ χαρούμενοι και κυρίως περήφανοι για αυτή την απόφασή τους. «Λίγες ημέρες μετά τον ερχομό του μπέμπη μας προχωρήσαμε σε ονοματοδοσία στο ληξιαρχείο και επιλέξαμε τα ονόματα Αναστάσιος – Παντελεήμων. Το όνομα του μπαμπά της αγαπημένης μου και το δεύτερο, του Παντελίδη», δήλωσε ο ευτυχισμένος μπαμπάς, που κατόπιν ενημέρωσε και την οικογένεια του καλλιτέχνη για το γεγονός. «Έδειξα τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεως στην Αθηνά Παντελίδη. Το χαμόγελο που είδα στο πρόσωπό της μου ήταν αρκετό. Ένιωσα ότι απάλυνα λίγο τον πόνο της. Μάλιστα, όταν γίνουν τα βαφτίσια, περίπου σε έναν χρόνο από τώρα, θα χαρώ πολύ να βρεθεί στο μυστήριο», συμπλήρωσε με συγκίνηση.

Λίγους μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή του 33χρονου λαϊκού ερμηνευτή, ο Βαγιανός Μαρουλάκης βάφτισε την κόρη του, τη 18 μηνών σήμερα Κατερίνα. Στα βαφτίσια, μάλιστα, με τις ροζ μπομπονιέρες μοίρασε στους καλεσμένους και μπρελόκ με τα αρχικά του τραγουδιστή, τα γνωστά «Pq», δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για τον Παντελή και τιμώντας ξανά τη μνήμη του.

Όσο για τα πρώτα γενέθλια της μικρής, γιορτάστηκαν στο cafe Άρωμα, που διατηρεί στη Νέα Ιωνία ο αδελφός του αξέχαστου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

Πηγή ρεπορτάζ: espressonews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ