Σοκάρει η απολογία της 16χρονης – Περνούσαμε δύσκολα οικονομικά

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της η 16χρονη που συνελήφθη μαζί με άλλα επτά άτομα για συμμετοχή στην απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη δήλωσε, μεταξύ άλλων,: “περνούσαμε δύσκολα οικονομικά”.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στην απολογία της η 16χρονη ανέφερε ότι οι οδηγίες που της έδωσε ο πατέρας της ήταν “να μην ακουμπήσει τίποτα και να μην απαντήσει σε ερωτήσεις”.

Σε ότι αφορά την αγορά του καρτοκινητού, της είχε πει, ότι εάν δει κάμερες μέσα στο κατάστημα να φύγει χωρίς να αγοράσει τίποτα, κάτι που έγινε στο πρώτο κατάστημα που μπήκε και σημείωσε ότι της φάνηκαν “παράξενες” αυτές οι οδηγίες, ωστόσο δεν θεώρησε σκόπιμο να ρωτήσει τον πατέρα της για ποιο λόγο έπρεπε να κινηθεί έτσι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ίδια υποστήριξε ότι η οικογένεια της αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ότι είχαν γίνει κατασχέσεις λογαριασμών και ζούσαν με περίπου 1.500 ευρώ το μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η 16χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος της απήγγειλε κατηγορίες για άμεση συνέργεια στην απαγωγή και άμεση συνέργεια σε απόπειρα εκβιασμού για λήψη λύτρων.

Αμέσως μετά απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή που την άφησε ελεύθερη, επιβάλλοντας της περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και παρουσίας μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ