Τραγωδία στην άσφαλτο – Τρία θανατηφόρα με παράσυρση πεζών σε διάστημα λίγων ωρών – ΦΩΤΟ

Τρεις θανατηφόρες παρασύρσεις πεζών έγιναν τις τελευταίες ώρες στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στις 6 τα ξημερώματα, ένας 83χρονος που κινείτο στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό, στο ύψος της οδού Ωραιοκάστρου και στο ρεύμα προς δυτικά, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο απ’ όπου παρέλαβε νεκρό τον ηλικιωμένο.

Στις 4:30 το απόγευμα, θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 50χρονος στην Εγνατία Οδό, λίγο μετά τον κόμβο της Ιωνίας. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται ότι επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Ένας 45χρονος ποδηλάτης τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν -κάτω από συνθήκες που ερευνώνται- έπεσε αρχικά στο οδόστρωμα και στη συνέχεια παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, χθες στις 11 το βράδυ, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καλλικράτειας – Θεσσαλονίκης.

Έρευνες διεξάγονται και για μία τρίτη παράσυρση πεζού που σημειώθηκε χθες στις 8 το βράδυ, πάλι στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου στην οδό Λαγκαδά (στο ύψος του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά) αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε άνδρα που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ:thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ