Απαράδεκτο παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο, ενώ στα 100 μέτρα υπάρχει πάρκινγκ – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Δυστυχώς, τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα επάνω στα ελληνικά πεζοδρόμια είναι ένα καθημερινό φαινόμενο, και αν η “δικαιολογία” ορισμένων ασυνείδητων οδηγών μπορεί να είναι ότι δεν υπάρχει πάρκινγκ για να αφήσουν το όχημά τους, ο οδηγός αυτού του αυτοκινήτου δεν θα μπορούσε να ισχυριστεί το ίδιο.

Το… απαράδεκτο παρκάρισμα που έκανε ο οδηγός είναι σε πεζοδρόμιο στην πλατεία Βάρης, ενώ, όπως μας ενημερώνει ο αναγνώστης του enikos.gr, που έστειλε τη φωτογραφία, στα 100 μέτρα παρακάτω υπάρχει δημοτικό πάρκινγκ.

Ο ασυνείδητος οδηγός επέλεξε να μην περπατήσει 100 μέτρα και να το παρατήσει επάνω στο πεζοδρόμιο, δυσχεραίνοντας τη διέλευση των πεζών, όπως η κυρία που για να συνεχίσει την πορεία της θα πρέπει να κατεβεί από το πεζοδρόμιο και να περπατήσει στο οδόστρωμα, θέτοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο, λόγω της επιλογής του οδηγού.

Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο στο [email protected].

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ