Ένοπλη ληστεία κατά 47χρονου Σύρου – Αστυνομικοί οι δράστες

Δύο ανθυπαστυνόμοι και ένας Έλληνας, ο οποίος είναι έγκλειστος σε φυλακή της Ρωσίας, είναι οι δράστες της ένοπλης ληστείας κατά ενός 47χρονου Σύρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 5 Φεβρουαρίου 2017 ο 47χρονος Σύρος είχε έρθει στην Ελλάδα, προερχόμενος από τη Γερμανία και κινούνταν με αυτοκίνητο στην Αττική Οδό με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο προς Αθήνα.

Ξαφνικά, ο Σύρος ακινητοποιήθηκε από τους δύο ανθυπαστυνόμους, οι οποίοι με την απειλή όπλων έδεσαν και μετέφεραν τον 47χρονο σε περιοχή του Ασπροπύργου, όπου τον εγκατέλειψαν, αφού προηγουμένως είχαν αφαιρέσει από το αυτοκίνητό του μεγάλο χρηματικό ποσό.

Από την έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση ο 32χρονος Έλληνας, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης στη Ρωσία και οι δύο ανθυπαστυνόμοι, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής.

Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν χθες με εντάλματα σύλληψης και παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ