Εικόνες από τη μετακίνηση των κατοίκων από τον Ασπρόπυργο – ΦΩΤΟ

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Οι κάτοικοι του Ασπρόπυργου που κατοικούν στις γειτονιές γύρω από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας μετακινήθηκαν από τα σπίτια τους με λεωφορεία του δήμου, σήμερα το πρωί.

,

Υπενθυμίζουμε ότι η μετακίνηση των κατοίκων κρίθηκε αναγκαία, καθώς επρόκειτο να εξουδετερωθούν από πυροτεχνουργούς του στρατού δύο βόμβες από την εποχή του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου που βρέθηκαν στην περίμετρο του αεροδρομίου.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, στην επιχείρηση εκκένωσης χρησιμοποιήθηκαν και ασθενοφόρα που μετέφεραν ασθενείς από τα σπίτια τους.

Στην περιοχή υπήρχε και αστυνομική δύναμη που ρύθμιζε την κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, γύρω από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας.

Πηγή φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK