Χρυσαυγίτες πήγαν σε εκδήλωση της ΕΛΑΣ – Αποχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Την αποχώρηση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ από εκδήλωση που πραγματοποιούνταν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκάλεσε η παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος έδωσε το “παρών” στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος, τα οποία πραγματοποιούνται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, την ώρα που εκλήθη στο βήμα για να απευθύνει χαιρετισμό, ο κ. Γερακαράκος, ζήτησε συγγνώμη από τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι θα αναγκαστεί να αποχωρήσει λόγω της παρουσίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη τελετή.

Στην εκδήλωση παρίστανται ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του κόμματος, Αντώνης Γρέγος και ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας.

Λίγη ώρα μετά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέφερε μεταξύ άλλων πως “Μορφώματα που απειλούν, όπως κι εμένα κατά καιρούς, αποδεικνύοντας ότι δεν σέβονται τη Δημοκρατία , δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία”.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

“Στη μνήμη των Ηρώων συναδέλφων μας που έπεσαν για τα ιδανικά του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, μετά την πληροφόρηση ότι στην εκδήλωση αποκαλυπτηρίων Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εντός του Αστυνομικού Μεγάρου της Θεσσαλονίκης, υπάρχουν μέλη της Χρυσής Αυγής, η μοναδική τιμή που μπορώ να προσφέρω στους Ήρωές μας είναι η αποχώρησή μου.

Συγγνώμη από όλους σας.

Μορφώματα που απειλούν, όπως κι εμένα κατά καιρούς, αποδεικνύοντας ότι δεν σέβονται τη Δημοκρατία , δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία.

Οι συνάδελφοι που έπεσαν στο καθήκον, έπεσαν για τις αξίες και τα ιδανικά της Δημοκρατίας. Η δε ΠΟΑΣΥ, που εκπροσωπώ από την αρχή της νέας διοίκησής της, επεσήμανε τους κινδύνους και διαχώρισε δημοσίως τη θέση της.

Είμαστε ταγμένοι να φυλάττουμε Θερμοπύλες και αυτό πράττουμε.

Τιμή στους Ήρωες της Ελληνικής Αστυνομίας”.

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ από την ιστοσελίδα thestival.gr.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ