Πως θα αποκτήσετε μπρονζέ εφέ για καλοκαιρινό λουκ

Το καλοκαίρι φεύγει και σε λίγο καιρό θα φύγει και… το μαύρισμα που αποκτήσατε στις παραλίες. Ωστόσο, μπορείτε να χαρίσετε στο πρόσωπό σας μπρονζέ εφέ με τα κατάλληλα προϊόντα χωρίς να χρειαστεί να συνεχίσετε να κάνετε ηλιοθεραπεία. Δείτε παρακάτω τι να χρησιμοποιήσετε και ακολουθήστε τις συμβουλές.

Η κατάλληλη απόχρωση bronzer:

Αν έχετε ανοιχτόχρωμη προς κανονική επιδερμίδα, ποντάρετε σε απαλούς, γήινους τόνους. Από την άλλη, αν είστε σταρένια, προτιμήστε εκείνα σε ροδακινί ή σκούρα καφέ απόχρωση.

Tip: Ανεξάρτητα από τους γενικούς κανόνες, καλό είναι να θυμάστε ότι αυτό που θα επιλέξετε πρέπει να είναι κοντά στο χρώμα που αποκτάτε συνήθως όταν μαυρίζετε φυσικά από τον ήλιο. Έτσι θα αποφύγετε τις μεγάλες αποκλίσεις και το αποτελέσμα θα είναι αρμονικό.

Η σωστή υφή bronzer:

Όσα έχουν κρεμώδη σύσταση είναι ιδανικά για ξηρές επιδερμίδες, αφού περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες που εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον εκείνα σε μορφή πούδρας ενδείκνυνται περισσότερο για δέρματα με προβλήματα λιπαρότητας, καθώς η σύνθεσή τους απορροφά τη γυαλάδα.

Το απαραίτητο πινέλο:

Για να μη δημιουργηθούν ανομοιομορφίες στο χρώμα, επιλέξτε ένα πινέλο kabuki για όλο το πρόσωπο. Ενώ ένα φαρδύ ειδικό για ρουζ θα σας φανεί χρήσιμο εάν θέλετε να εφαρμόσετε το προϊόν τοπικά, όπως στα ζυγωματικά και τις ρινοπαρειακές περιοχές.

Tip: Περάστε το πάνω από την πούδρα κάνοντας κυκλικές κινήσεις και χτυπήστε το ελαφρά για να φύγει η περίσσια ποσότητα.

Πηγή: elle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ