Αυτά είναι τα καλλυντικά που πρέπει να βάλετε στο ψυγείο το καλοκαίρι

Καλοκαίρι ίσον ζέστη και ήλιος. Αυτή τη σεζόν όμως δεν «υποφέρετε» μόνο εσείς, αλλά και τα καλλυντικά σας, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα «ζουν» στο μπάνιο σας, μαζί με όλους τους υδρατμούς και φυσικά χωρίς air condition. Η εναλλακτική του να «κατοικούν» στο μπουντουάρ σας δεν είναι πολύ καλύτερη, αφού ο ήλιος τα χτυπάει αρκετές ώρες τη μέρα, με αποτέλεσμα να χαλάνε πολύ πιο γρήγορα από την ημερομηνία λήξης τους. Γιατί να «πετάξετε» έτσι στα σκουπίδια μία μικρή περιουσία;

Η λύση είναι το ψυγείο σας, στο οποίο θα πρέπει να βάλετε κάποια (όχι όλα) από τα προϊόντα σας για να τα διατηρήσετε. Κρατήστε σημειώσεις και ξεκινήστε την «μετακόμισή» τους asap.

Τα προϊόντα που πρέπει να βάλετε στο ψυγείο είναι η κρέμα ματιών (η κρύα υφή της θα ανακουφίσει τα πρησμένα/κουρασμένα μάτια), το άρωμά σας (ιδανικά φυλάσσεται σε κρύο και σκοτεινό περιβάλλον όλο το χρόνο), τα αντηλιακά, τις κρέμες προσώπου/σώματος, καθώς και τα σέρουμ.

Κάποια καλλυντικά, όπως τα μολύβια ματιών και τα κραγιόν σας, μπορεί να λιώσουν αν τα αφήσετε έξω, οπότε βάλτε τα στο ψυγείο για λίγη ώρα πριν τα χρησιμοποιήσετε. Μην τα αφήσετε εκεί μόνιμα, καθώς θα σκληρύνουν υπερβολικά και θα είναι δύσκολο να τα χρησιμοποιήσετε.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ