Το συγκλονιστικό μήνυμα πυροσβέστη στο Facebook μέσα από το πύρινο μέτωπο στο Μετόχι – ΦΩΤΟ

Συγκλονίζει το μήνυμα πυροσβέστη στο λογαριασμό του στο Facebook από το Μετόχι, όπου συμμετέχει στις επιχειρήσεις κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

«Κάπου εδώ ΝΑΙ αρχίζω να το πιστεύω, ο Θεός μας ξέχασε», γράφει στον λογαριασμό του στο Fabebook και αναφέρει πως η πυρκαγιά είναι αδύνατον να ελεγχθεί και η κατάσταση είναι πλέον υπεράνω των δυνάμεων των πυροσβεστών, που όσο περνάει η ώρα λιγοστεύουν και υποχωρούν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συγκλονιστική ανάρτηση του πυροσβέστη:

Κάπου εδώ ΝΑΙ αρχίζω να το πιστεύω ο Θεός μας ξέχασε ίσως να μην είναι φωτιά αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν γίνεται με τίποτα να την ελέγξουμε είναι υπεράνω των δυνάμεων μας λιγοστεύουμε και υποχωρούμε έχουμε ανάγκη να ξαποστάσουμε δεν ελέγχουμε το σώμα μας αλλά η ψυχή λέει σήκω μην κάθεσαι για πόσο ακόμα πες μου Θεέ μου για πόσο ακόμα???

Έχουμε μαζί μας 4 μικρόσωμα σκυλιά τα βρήκα εγκλωβισμένα σε μια αποθήκη έκοψα τα σχοινιά τους και με ακολουθούν βρισκόμαστε βόρεια 1,6 χιλιόμετρα πάνω από την ράχη θα τα κατεβάσω σε προσβάσιμη και ασφαλή περιοχή σε δυο ώρες παρακαλώ τους εθελοντές φιλόζωους να είναι εκεί με νερά και φάρμακα για τα ζώα..

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ