Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στον Κάλαμο – Σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 4 σε πευκοδάσος στον Κάλαμο Αττικής προς τους Αγίους Αποστόλους. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι αρκετά μεγάλη, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια που προς το παρόν δεν απειλούνται. Στο σημείο επιχείρησαν αρχικά 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν αυξηθεί. Αυτή την ώρα επιχειρούν 36 άνδρες με 18 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρο, 9 εθελοντές και 3 ελικόπτερα.

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΪ, η φωτιά κατευθύνεται προς το Καπανδρίτι. Όπως φαίνεται από τα πλάνα η φωτιά καίει σπίτια και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έχουν παραδοθεί στις φλόγες τουλάχιστον 5.

Δείτε εικόνες:

Δείτε το βίντεο:

Η φωτιά, πέρασε ξυστά από δύο παιδικές κατασκηνώσεις οι οποίες εκκενώθηκαν προληπτικά.

Νωρίτερα, εκδηλώθηκαν άλλες τρεις πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τις δυνάμεις πυρόσβεσης. Είναι στην περιοχή Στρογγύλη στα Καλύβια Θορικού, στο Μαρκόπουλο και στο Θυμάρι Λαυρεωτικής.

Ο πυκνός καπνός που έχει καλύψει τον ουρανό στη γύρω περιοχή, δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους τους αναγνώστες του enikos.gr οι οποίοι μας έστειλαν φωτογραφίες από διάφορα σημεία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ