Συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω διαρρήκτες στον Χολαργό

Δύο άνδρες, ένας 37χρονος Ρώσος και ένας συνομήλικός του Γεωργιανός, συνελήφθησαν, στον Χολαργό, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, για κλοπές σε σπίτια στα βόρεια προάστια.

Συγκεκριμένα, οι δράστες συνελήφθησαν μέσα σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας στον Χολαργό, στο οποίο κατέφυγαν παραβιάζοντας ένα παράθυρο, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Νωρίτερα, είχαν διαρρήξει το διπλανό διαμέρισμα, από το οποίο αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή, αλλά τους αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, η οποία ειδοποίησε το Κέντρο της ‘Αμεσης Δράσης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες το τελευταίο τρίμηνο, διέπρατταν συστηματικά κλοπές από οικίες, από τις οποίες αφαιρούσαν κοσμήματα και τιμαλφή. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί εννέα περιπτώσεις κλοπών από οικίες στις περιοχές του Παπάγου, του Χολαργού και της Αγίας Παρασκευής, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, συνεχίζεται.

Οι δύο δράστες, που είχαν συλληφθεί και παλαιότερα για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ