Φορτηγό – Formula 1 στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Το φορτηγό κινείται στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης και είναι φορτωμένο. Η πορεία του δεν θα προξενούσε ενδιαφέρον, αν η ταχύτητά του δεν άγγιζε τα 90 χλμ./ ώρα, όπως αναφέρει ο αναγνώστης του enikos.gr, που έστειλε την φωτογραφία.

Το φορτωμένο φορτηγό προσπέρασε τον ίδιο και όλα τα προπορευόμενα αυτοκίνητα, οδηγώντας στη μεσαία λωρίδα, “σαν τρενάκι”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, παρουσιάζοντας τη φωτογραφία με την οποία το κοντέρ δείχνει 90 χλμ/ώρα.

Στη δεύτερη φωτογραφία, βλέπουμε το φορτηγό – “Formula 1”, να επιχειρεί προσπέραση σε γερανό. “Το όριο σε αυτόν τον πολύ επικίνδυνο δρόμο με τα καθημερινά ατυχήματα είναι 90χλμ. Όμως για ένα φορτηγό με τέτοιο φορτίο δεμένο με δύο ιμάντες το μυαλό μου πάει στο ατύχημα των Τεμπών”, τονίζει ο αναγνώστης.

Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο στο [email protected].

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ