Σκουπιδότοπος-χωματερή στα όρια παραθεριστικών οικισμών στη Λαυρεωτική – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σε άθλια κατάσταση παραμένει λόγω των σκουπιδιών σημαντικό κομμάτι στον δήμο Λαυρεωτικής.

Στα όρια των παραθεριστικών οικισμών, Συρί, Πανόραμα, Αγία Μαρίνα και Περιγιάλι και συγκεκριμένα κοντά το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού έχει δημιουργηθεί ένας ολόκληρος σκουπιδότοπος – χωματερή, σύμφωνα, με καταγγελία αναγνώστη του enikos.gr.

Ο αναγνώστης σημειώνει ότι ο δήμος δεν αποτρέπει τη ρίψη μπαζών κλαδιών και λοιπών σκουπιδιών και επισημαίνει ότι έπειτα από καταγγελίες που έγιναν όχι μόνο δεν περιέφραξε το συγκεκριμένο χώρο όπως είχε υποσχεθεί σε τοπικούς φορείς, αλλά μπάζωσε παρακείμενο ρέμα και έφτιαξε μόνο προστατευτικό τοιχάκι για το φρεάτιο του βιολογικού καθαρισμού.

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr

Στην ίδια περιοχή, τον Ιούνιο, η αναγνώστρια του enikos.gr είχε φωτογραφίσει δύο νεκρά ζώα, τα οποία όπως καταγγέλλει ήταν αφημένα στο σημείο για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο στο [email protected].

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ