Η πολύχρονη μάχη της Νανάς Καραγιάννη με τη νευρική ανορεξία – BINTEO

Η Νανά Καραγιάννη έδινε πολύχρονη μάχη με την νευρική ανορεξία. Είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο λόγω της νευρικής ανορεξίας, ενώ η πιο πρόσφατη περιπέτεια υγείας της ήταν πριν από 1,5 μήνα.

Συγκεκριμένα, νοσηλεύτηκε στο «Αγία Όλγα», με λοίμωξη του αναπνευστικού δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Έπαθα μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Καμία σχέση με την ανορεξία. Παραλαλώ κάποιοι συνάδελφοι να σεβαστούν ότι είμαι στο νοσοκομείο και να μην γράφουν ανακρίβειες. Δεν θα ήθελα η οικογένειά μου, κυρίως η μαμά μου, που διαμένει στην Κέρκυρα, να ταραχτεί από βαρύγδουπους τίτλους τύπου “δύσκολη μάχη” και “κρίσιμες ώρες”. Ακολουθώ τη φαρμακευτική αγωγή των γιατρών, που με παρακολουθούν και με φροντίζουν άριστα, ώστε να γίνω γρήγορα καλά».

Με το πού πήρε εξιτήριο, έκανε συνεχώς βόλτες για καφέ και φαγητό με τους φίλους, για να ξεχνιέται και για να βρει δύναμη να επανέλθει. Όμως δυστυχώς αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε…

Τον Φεβρουάριο μιλώντας στην εκπομπή Καλημερούδια είχε δηλώσει αισιόδοξη αφού τόνιζε πως η ίδια άφηνε πίσω πλέον το πρόβλημά της. «Μπορούμε να πούμε πια ότι το αποχαιρετάμε και πια ήταν ώρα του γιατί ήταν πολλά τα χρόνια που ταλαιπωρηθήκαμε» είχε δηλώσει τότε και συμπλήρωσε: «Δεν έχει συγκεκριμένο χρόνο και κάθε περίπτωση είναι πολύ διαφορετική και ξεχωριστή. Αν δεν έχεις βοήθεια ιατρική δεν μπορείς να θεραπευτείς πλήρως και ομαλώς. Σε αυτή την αρρώστια υπάρχουν πολλά πισωγυρίσματα. Είναι καθαρά ψυχολογική… ψυχιατρική. Από όταν χρονίζει όμως, σίγουρα θα γίνει παθολογική».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ