Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής στον Realfm 97,8 για την τραγωδία με το ελικόπτερο στον Σχοινιά

Στην τραγωδία με τους δύο νεκρούς από την πτώση του ψεκαστικού ελικοπτέρου στον υδροβιότοπο της περιοχής του Σχοινιά αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.

Ερωτηθείς ποιοι έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα ο κ. Φιλίππου απάντησε: “Νεκροί είναι ο πιλότος και ο φύλακας του πάρκου, δεν γνωρίζω τα ονόματα. Έχει διασωθεί ο φοιτητής. Αυτός πρόλαβε και βγήκε από το ελικόπτερο, το οποίο έπεσε μέσα στο έλος.”

“Εμείς ως περιφέρεια κάθε χρόνο κάνουμε ψεκασμούς. Κάνουμε διαγωνισμό και υπογράφουμε σύμβαση με εταιρεία που έχει και ελικόπτερο για να κάνει αεροψεκασμούς. Ο σημερινός αεροψεκασμός, αν δεν κάνω λάθος, ήταν ο πέμπτος. Ο πιλότος έχει την ευθύνη να κάνει 4 ρίψεις, τις οποίες ολοκλήρωσε σήμερα, και αφού είχε ολοκληρώσει τις ρίψεις σε όλο τον χώρο του υδροβιότοπου στο πάρκο του Σχοινιά ήταν εκεί ένας φοιτητής που κάνει εξάσκηση και κάποιος φύλακας από το πάρκο Μαραθώνα και του είπαν ‘μας κάνεις μία βόλτα να δούμε πώς κάνεις τους ψεκασμούς'” είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής και πρόσθεσε:

“Είχε τελειώσει την υπηρεσία του και με την καλή του την καρδιά έκανε βόλτα τα παιδιά να δουν και τον χώρο από πάνω και έγινε το δυστύχημα, χτύπησαν στα σύρματα. Ο πιλότος είναι πολύ έμπειρος, έρχεται χρόνια εδώ.”

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ