Όσκαρ αδιαφορίας από τον μηχανόβιο που έβγαλε… βόλτα τη μηχανή του γκαζόν – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Η “εφευρετικότητα” των Ελλήνων οδηγών και δικυκλιστών στους ελληνικούς δρόμους για τη δική τους… εξυπηρέτηση, αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία που προκαλούν στους υπόλοιπους οδηγούς, είναι παροιμιώδης.

Το ασύλληπτο περιστατικό που κατέγραψε αναγνώστης του enikos.gr συνέβη χθες, επί της λεωφόρου Πεντέλης, από το ύψος του Χαλανδρίου έως και τα Βριλήσσια.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον αναβάτη να σέρνει με το χέρι του ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα, κινούμενος – προφανώς – με πολύ χαμηλή ταχύτητα.

Ο μηχανόβιος που… θέριζε στον δρόμο, δεν φοράει κράνος, ενώ η ενέργειά του θα μπορούσε να αποβεί αρκετά επικίνδυνη, καθώς αυτός σίγουρα δεν είναι ο πιο ενδεδειγμένος ή λογικός τρόπος να μεταφέρει κανείς ένα τέτοιο μηχάνημα.

Αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους οδηγούς, σύμφωνα με την καταγγελία του αναγνώστη του enikos.gr, ο συγκεκριμένος αναβάτης είχε προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στον δρόμο.

Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο στο [email protected].

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ