Οι μαθητές στη Λέσβο διαμαρτύρονται για την αναβολή των Πανελλαδικών λόγω του σεισμού – ΒΙΝΤΕΟ

Μαθητές και γονείς στη Λέσβο, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής, έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Εκπαιδευτικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, να αναβάλλει λόγω το σεισμού τις Πανελλαδικές εξετάσεις στη Λέσβο επ’ αόριστον.

Οι περισσότεροι από τους μαθητές διαμαρτύρονταν, λέγοντας ότι χρωστούν ένα ή δύο μαθήματα για να ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τους και πως είναι ψυχοφθόρο για αυτούς, να μην ξέρουν πότε θα δώσουν αυτά τα μαθήματα.

Οι μαθητές μαζί με τους γονείς τους, συναντήθηκαν με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, Αριστείδη Καλάργαλη, και του εξέφρασαν τις δικαιολογημένες τους ανησυχίες, ζητώντας από αυτόν να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες προς το Υπουργείο και να συνεχιστούν οι εξετάσεις άμεσα.

Στη συνέχεια οι μαθητές, πάντα συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, έκαναν πορεία στους δρόμους της Μυτιλήνης και ζήτησαν τις παρεμβάσεις από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και από το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: lesvosnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ