Η Θέων Αισθητήρες ανακοινώνει σπουδαία στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία UTC Aerospace Systems σε 47 χώρες

Η ΘΕΩΝ Αισθητήρες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή στρατηγικής συμφωνίας που την καθιστά επίσημο προμηθευτή των προηγμένης τεχνολογίας αιχμής αισθητήρων (SWIR) και αντίστοιχων προϊόντων της Sensors Unlimited Inc. και της N2 Imaging Systems. Αμφότεροι οι συνεργάτες της ΘΕΩΝ ανήκουν στην United Technology Corporation (UTC Aerospace Systems), την Αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία παροχής προηγμένων τεχνολογικά προϊόντων αεροδιαστημικής και άμυνας, με εκτενή παγκόσμια πελατειακή βάση και πωλήσεις άνω των 14 δις δολαρίων.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής στρατηγικής συνεργασίας, η ΘΕΩΝ καθίσταται ο διεθνής διανομέας,, προσφέροντας βιομηχανική υποστήριξη και συντήρηση των προϊόντων της Sensors Unlimited και της N2 Imaging Systems σε 47 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων Ευρωπαϊκών χωρών, των περισσότερων χωρών της Μέσης Ανατολής, την Ασία και την Λατινική Αμερική. Σημειώνεται ότι η ΘΕΩΝ συνεργάζεται, ήδη, επί σειρά ετών με την Ν2 Imaging για τη  βιομηχανική σχεδίαση  και  συμπαραγωγή καινοτόμων προϊόντων πολλαπλών αισθητήρων νέας γενιάς.

Με τη συνεργασία αυτή, η ΘΕΩΝ επεκτείνει το υπάρχον φάσμα των προϊόντων της, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογικών προϊόντων απεικόνισης και ανίχνευσης, αφού καλύπτει πια πλήρως το φάσμα των διαθέσιμων –τεχνολογικά- αισθητήρων.

Με την ευκαιρία αυτής της σημαντικής συνεργασίας, ο Πρόεδρος της ΘΕΩΝ και του Ομίλου EFA VENTURES, Κρίστιαν Χατζημηνάς δήλωσε:

«Αυτή η συμφωνία, που εντάσσεται πλήρως στη στρατηγική κατεύθυνση του Ομίλου μας για εξωστρέφεια, ενισχύει την πεποίθηση πως η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να καταστεί διεθνής κόμβος παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας στην αμυντική και αεροδιαστημική βιομηχανία».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας, Θωμάς Ντάκος δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για αυτήν την σημαντική συνεργασία, που για άλλη μια φορά αποδεικνύει τις δυνατότητες του τμήματος ανάπτυξης και σχεδίασης της ΘΕΩΝ, όπως επίσης και του διεθνούς δικτύου διανομής της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ