Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη για το “τελευταίο αντίο” στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – ΦΩΤΟ – ΤΩΡΑ

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα έφτασε στις 7:00 το πρωί η σορός του πρώην Πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα έως τις 13:30.

Στη συνέχεια και στις 15:00, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, με τιμές εν ενεργεία Πρωθυπουργού θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην Πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στη γενέτειρά του, στα Χανιά, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να μαζεύεται στη Μητρόπολη Αθηνών από πολύ νωρίς το πρωί, καθώς πριν από λίγη ώρα έφτασε το φέρετρο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για να τεθεί η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στη Μητρόπολη, ενώ λίγο πριν από τις 07:00 έφτασε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ