58χρονος ξυλοκόπησε 56χρονο και απειλούσε να αυτοκτονήσει – Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έγινε σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, όταν ένας 58χρονος μετέβη σε ιδιωτική επιχείρηση στη Βασιλική Καλαμπάκας αναζητώντας τον 56χρονο ιδιοκτήτη της.

Σύμφωνα με το ekalampaka.gr, ο 58χρονος μόλις αντίκρυσε τον 56χρονο του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να του επιφέρει σοβαρά τραύματα. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από τον επαγγελματικό χώρο όπου υπάρχουν διάσπαρτες κηλίδες αίματος.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα, οι κάτοικοι αναφέρουν ότι ο 58χρονος επιτέθηκε με ένα καδρόνι στον 56χρονο επιχειρηματία, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο 58χρονος δράστης, μετά το περιστατικό, επέστρεψε στο σπίτι του επί της Ε.Ο. Καλαμπάκας-Τρικάλων, και τηλεφώνησε σε τοπική εφημερίδα των Τρικάλων ζητώντας να συνομιλήσει με την συντάκτρια του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Η δημοσιογράφος Νικολέτα Μούκα αμέσως έφτασε έξω από το σπίτι του 58χρονου, όπου βρίσκονταν οι αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονταν σε επικοινωνία με τον δράστη.

Ο 58χρονος είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του και απειλούσε να πέσει από τον 2ο όροφο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ειδικοί αστυνομικοί των Τρικάλων για τη διαπραγμάτευση, καθώς και ο Διοικητής του Α.Τ. Καλαμπάκας.

Στη συνέχεια, και με τις παραινέσεις των αστυνομικών, ο 58χρονος πείστηκε να απομακρυνθεί από το μπαλκόνι από το οποίο απειλούσε να πέσει.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 58χρονο δράστη τον οδήγησαν στα Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Πηγή φωτό: ekalampaka.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ