Την Πέμπτη απολογείται ο 55χρονος που βασάνιζε την ανήλικη κόρη του

Ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή βρέθηκε, διαδοχικά, ο 55χρονος άνδρας που κατηγορείται για τον βασανισμό της ανήλικης κόρης του στα Χανιά, την οποία σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδιας της 15χρονης, ξυλοκοπούσε ανελέητα και κλείδωνε στο δωμάτιό της.

Ο 55χρονος που αναζητήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Χανίων, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για άσκηση ιδιαίτερα επικίνδυνης ενδοοικογενειακής βίας και παράνομης κατακράτησης.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας από την οποία ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, αύριο, Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια η 15χρονη κοπέλα στην αστυνομία, ο πατέρας της αρκετές φορές χειροδικούσε εναντίον της και την κακοποιούσε.

Μάλιστα, τα βίαια ξεσπάσματα ήταν συχνά, και πολλές φορές κατέληγε κλειδωμένη στο δωμάτιό της.

Η 15χρονη έντρομη περιέγραφε τις στιγμές που είχε ζήσει στα χέρια του ίδιου της του πατέρα, αφήνοντας άφωνους ακόμη και τους αστυνομικούς, που την εξέταζαν.

Μαζί με την ανήλικη το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων πέρασε και η μητέρα της, η οποία ενώ γνώριζε για τη βίαιη συμπεριφορά του 55χρονου συζύγου της απέναντι στην κόρη τους, δεν τολμούσε να μιλήσει.

Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ