Σοκαριστική αποκάλυψη για ένα από τα απανθρακωμένα πτώματα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας με αφορμή τις δυο απανωτές πυρκαγιές σε αυτοκίνητα όπου εντοπίστηκαν δυο πτώματα.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η εκδοχή της αυτοκτονίας φαίνεται πιθανότερη όσον αφορά στην υπόθεση με το άτομο που εντοπίστηκε απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, στις 02:30 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά, σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές.

Η λεπτομέρεια που σοκάρει είναι ότι το αυτοκίνητο με το απανθρακωμένο άτομο στη λεωφόρο Σχιστού, ανήκει σε αδελφό αστυνομικού, που υπηρετεί σε μεγάλο αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής, ο οποίος χθες ήταν αξιωματικός υπηρεσίας και ήταν αυτός που πήγε στο σημείο όπου κάηκε το αυτοκίνητο. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, τα δύο αδέλφια δεν είχαν επαφές μεταξύ τους.

Σχετικά με το άλλο παρόμοιο περιστατικό, που σημειώθηκε στις 5.30 το πρωί, στην παραλία Καβουρίου, με άλλο άτομο που βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, φαίνεται να είναι πιθανότερο, αυτή την ώρα, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ