Ο δολοφόνος του Διονύσου – Εκτέλεσε με πυροβόλο 5 σκυλάκια

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Διονύσου, Βάσω Γώγου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, αναφέρθηκε στην αποτρόπαια πράξη αγνώστου που σκοτώνει σκυλιά πυροβολώντας τα στο κεφάλι στην περιοχή του Διονύσου.

“Από το 2015 και μετά γίνεται κάτι απάνθρωπο σε μία περιοχή ονομαζόμενη Πλατύ Χωράφι του Διονύσου, είναι μία περιοχή όπου απαγορεύεται να οικοδομήσεις άρα ο χώρος βάσει του νόμου ανήκει στα δέντρα και στα ζώα. Τα όποια ζωάκια βρίσκονται εκεί τα φροντίζουν καθημερινά μέλη του συλλόγου. Εκλεκτικά σε αυτό το σημείο γίνεται μία εν ψυχρώ εκτέλεση. Βρίσκουμε τα ζώα πυροβολημένα στο κεφάλι… Κατά πάσα πιθανότητα, δεν είμαι ειδικός, πρόκειται για πυροβόλο όπλο, δεν πρόκειται ούτε για καραμπίνα ούτε για αεροβόλο. Είναι τρομακτικό να κυκλοφορεί ένας τέτοιος άνθρωπος”.

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Διονύσου σημείωσε ότι έχουν καταγγείλει τα περιστατικά στην αστυνομία και ότι “η υπόθεση από το 2015 κινείται στην εισαγγελέα κακοποίησης ζώων. Αυτήν την περίοδο έχει επιστρέψει ο φάκελος και παίρνουν συμπληρωματικές καταθέσεις. Μέχρι στιγμής έχουμε πέντε νεκρά σκυλιά”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ