Οι συγγενείς του ενόπλου που είναι ταμπουρωμένος στον ΟΚΑΝΑ του ζητούν να παραδοθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Ένοπλος σε έξαλλη κατάσταση μπήκε στον ΟΚΑΝΑ επειδή ο Δήμος θέλει να του κατεδαφίσει το περίπτερο που διατηρεί στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Ο άντρας βρίσκεται σε απόγνωση, αφού το μοναδικό του εισόδημα για να ζήσει την σύζυγο και τα 5 παιδιά του προέρχονται από ένα περίπτερο στον Ενετικό Λιμάνι Χανιών, το οποίο θα το γκρεμίσει ο Δήμος Χανίων.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίοι όταν πλησίασαν το κτίριο ο δράστης πυροβόλησε με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν στα πυρά.

Να σημειωθεί πως ο 45χρονος φέρεται να έχει τραυματισθεί ελαφρά.

Μέσα στο κτίριο αλλά σε διαφορετικό χώρο βρίσκονται τρεις εργαζόμενοι, ενώ έξω σε αυτό και σε αρκετή απόσταση αφού η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, βρέθηκαν και άλλοι εργαζόμενοι καθώς και συμμετέχοντες στα προγράμματα του ΟΚΑΝΑ.

Εκεί μετέβη και ο πατέρας του προκειμένου να τον πείσει να παραδοθεί.

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με την σύζυγο του 45χρονου η οποία μας είπε πως σε επικοινωνία που είχε μαζί του, του ζήτησε να παραδοθεί, ενώ σε ερώτημα για το τι θα κάνουν εαν χάσουν το περίπτερο απάντησε: “Θα πάρουμε τα παιδιά μας και θα πάμε να πηδήξουμε στην θάλασσα”.

Έξω από το κτίριο βρίσκονται και φίλοι του οι οποίοι εξηγούν τι του συνέβη

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μετέβη στο σημείο προκειμένου να διαβεβαιώσει τον άντρα πως δεν θα εφαρμοστεί – τουλάχιστον για το καλοκαίρι – η απόφαση κατεδάφισης του περιπτέρου.

Ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. και ο κ. Βάμβουκας συνομίλησαν μαζί του και παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις του Δημάρχου για την διατήρηση του περιπτέρου, ο ίδιος ζήτησε και έγγραφη χορήγηση της σχετικής απόφασης, κάτι που όπως είπε ο κ.Βάμβουκας, δεν μπορεί να γίνει. Πάντως ο άντρας τους είπε πως θα αποφασίσει τι θα κάνει.

Πηγή: flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ