Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το 2χρονο αγοράκι – Είχε καψίματα από πούρο στα πόδια

Σοκαριστικά είναι τα αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 2χρονου αγοριού που το πρωί της Τρίτης μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο Λαμίας από τον πατέρα του.

Το μικρό παιδί σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αποστολία Ακριβούση φέρει εκδορές σε όλο του το σώμα, μώλωπες και καψίματα από πούρο στις πατούσες του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvstar.gr ο πατέρας του κακοποιούμενου παιδιού καπνίζει πούρο. Επίσης όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής κ. Ακριβούση, το παιδί ήταν για αρκετή ώρα σε νερό.

Την ίδια ώρα ο 39χρονος πατέρας οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική για εξετάσεις, μετά από εντολή εισαγγελέα ενώ θα παραμείνει έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Το μικρό παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα για περαιτέρω νοσηλεία και εξετάσεις.

Εριστικός με το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ήταν ο πατέρας του 2χρονου, λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων Δ. Χαλεπλής ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου περιγράφει την διαδικασία που ακολούθησε για την εισαγωγή του παιδιού στα επείγοντα περιστατικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ