Χούλιγκαν που συνελήφθη σε γήπεδο φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία 39χρονου

Προφυλακίσθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Ηρακλείου ο 23χρονος που συνελήφθη την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα και φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ, τον περασμένο Ιανουάριο, στην περιοχή της Ροδιάς Ηρακλείου.

Εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Ηρακλείου και τελικά συνελήφθη την Κυριακή για συμμετοχή σε επεισόδια στο γήπεδο του Αιγάλεω.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης από τις 13 Μαρτίου 2017 για την υπόθεση της δολοφονίας του 39χρονου.

Το πτώμα του Ιάκωβου Εμμανουήλ εντοπίστηκε στις 10 Ιανουαρίου έξω από το αυτοκίνητό του, κοντά σε ρυάκι, στην είσοδο του χωριού Ροδιά Ηρακλείου, έχοντας εμφανή σημάδια από χτυπήματα.

Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν δυο άτομα, φερόμενοι ως δράστες. Ο 33χρονος συνεταίρος του θύματος και ένας 25χρονος προφυλακίσθηκαν αρνούμενοι τις κατηγορίες, ενώ ο συνεταίρος του θύματος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του είχε αναφερθεί σε εμπλοκή ενός τρίτου ατόμου στην υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ