Τύχη βουνό για μαθητές γυμνασίου σε τροχαίο στην Εγνατία οδό – ΦΩΤΟ

Τύχη βουνό είχαν οι μαθητές της γ΄ τάξης του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας που επέστρεφαν με λεωφορείο από την Θεσσαλονίκη όπου έκαναν την τετραήμερη εκδρομή του σχολείου τους. Ο οδηγός του λεωφορείου οδηγώντας στην δεξιά λωρίδα της Εγνατίας Οδού, μπήκε με ταχύτητα στην σήραγγα Ανθοχωρίου βλέποντας ξαφνικά μπροστά του, και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα νταλίκες που μετέφεραν βαριά σκαπτικά μηχανήματα. και άλλα οχήματα.

Αιφνιδιασμένος ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε να φρενάρει αλλά έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα το ένα απο τα οποία στη συνέχεια συγκρούστηκε με μία από τις νταλίκες.

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός από το ατύχημα.

Μόνο μια μαθήτρια που αισθάνθηκε κάποια ζάλη, πιθανώς από το σοκ, προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Χατζηκώστα” που εφημέρευε, χωρίς όμως να παρουσιάζει κάτι το ανησυχητικό.

Με λεωφορείο που κλήθηκε από τα Γιάννενα, οι μαθητές συνέχισαν το ταξίδι τους για το Ευηνοχώρι, όλοι καλά στην υγεία τους, αλλά οπωσδήποτε ελαφρά σοκαρισμένοι από όσα έζησαν στην Εγνατία. Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ