Νέες αποκαλύψεις για τον ψευδομουφτή – Φωτογραφίζεται με σημαία της «Ανεξάρτητης τουρκικής δημοκρατίας της Δυτικής Ξάνθης» – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του ψευδομουφτή της Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο Μετέ φωτογραφίζεται ενώπιον μίας σημαίας της «Ανεξάρτητης τουρκικής δημοκρατίας της Δυτικής Ξάνθης», ενώ ταυτόχρονα σε κάποιες δηλώσεις του κάνει λόγο για τουρκική μειονότητα στην περιοχή.

Ταυτόχρονα, σε βίντεο που προβάλλεται υποστηρίζει πως «σε κάθε σπίτι υπάρχει μία τουρκική σημαία, καθώς η σημαία της μητέρας πατρίδας» τονίζοντας ότι είναι «η σημαία της καρδιάς μας, είναι η νοσταλγία του Μουσουλμάνου της δυτικής Θράκης».Επίσης, στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος ότι άνθρωποι από την περιοχή ανέφεραν πως η χρηματοδότηση του ψευδομουφτή γίνεται με μαύρο χρήμα αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από όλα βρίσκεται το καθεστώς Ερντογάν.

Ο εκδότης της εφημερίδας «Θράκη» αναφέρει πως «έχει επιρροή γιατί έχει από πίσω του το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και χρηματοδοτεί αλλά και οριοθετεί τα πράγματα. Ψάχνουμε να βρούμε από που προέρχονται αυτά τα χρήματα που πληρώνεται ο μουφτής και οι ιμάμηδες και κανένας δεν ενδιαφέρεται».

Ο κ. Καμαρίδης συνέχισε λέγοντας πως «χρησιμοποιεί τα τεμένη για να σπείρει ζιζάνια. Κάνουν δηλώσεις αντίστασης “στην ελληνική πολιτεία που καταπιέζει την τουρκική μειονότητα” στη Θράκη».

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ