Οι Έλληνες το… έριξαν στις καρύδες λόγω Survivor – Πόσο έχει αυξηθεί η ζήτηση

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η τρέλα που έχει πιάσει τους πάντες με το Survivor δεν περιορίζεται μόνο στη μανιώδη παρακολούθηση των επεισοδίων και τις συζητήσεις επί συζητήσεων για τις εξελίξεις.

Μέσα σε όλα, αρκετοί ζήλεψαν και τις καρύδες που τρώνε οι παίκτες, κι ας παραπονιούνται οι ίδιοι ότι δεν θέλουν ούτε να τις βλέπουν πια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου των εμπόρων της λαχαναγοράς στου Ρέντη, Γιάννη Σιδέρη, οι πωλήσεις της καρύδας έχουν εκτιναχθεί το τελευταίο διάστημα.

“Η ινδική καρύδα είναι ένας “άγνωστος” καρπός για τους καταναλωτές. Πριν από το Survivor πουλούσαμε περίπου 10 καρύδες το δίμηνο σε πολύ συγκεκριμένους πελάτες, πλέον η ζήτηση έχει πολλαπλασιαστεί και πουλάμε τον ίδιο αριθμό την εβδομάδα. Η ζήτηση δηλαδή έχει οκταπλασιαστεί!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν πάλι η ιδέα της ωμής καρύδας -ή και της ψητής όπως την τρώνε στο Survivor-, δεν αρέσει πολύ και κάποιοι θέλουν να απολαύσουν την ξεχωριστή της γεύση, υπάρχουν και άλλα προϊόντα καρύδας που μπορούν να το κάνουν και επίσης κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

ΠΗΓΗ: olivemagazine.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ