Το «Bee Social» είναι γεγονός και στην Ελλάδα

Ο κόσμος της Ενημέρωσης και της Επικοινωνίας εξελίσσεται ραγδαία. Νέες μορφές επικοινωνίας, νέες τεχνικές, νέα μέσα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και έχουν εδραιώσει τη θέση τους. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν οι ιστοσελίδες & τα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης [τα γνωστά μας Social Media] & Google Adwords, καθώς και οι εφαρμογές κινητών τηλεφώνων [Mobile Application] και αποτελούν αναπόσπαστα πλέον κομμάτια της ζωής μας. Ωστόσο:

  • Πόσο καλά τα γνωρίζουμε;
  • Πόσο αποτελεσματικά τα αξιοποιούμε;
  • Σε ποιο βαθμό ξέρουμε να τα χειριζόμαστε;
  • Ποιος ο ρόλος τους στην αύξηση των πωλήσεων μας;

To Bee Social είναι ίσως το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών που εκπόνησε η FOCUS-ON GROUP και παρέχει στρατηγικές και πρακτικές γνώσεις σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες όλων των κλάδων. Πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχει ως στόχο με τους εξειδικευμένους Συμβούλους Διαδικτύου που διαθέτει να χαράξει την Online στρατηγική κάθε επιχείρησης.

Δείτε την παρουσία σας στο internet με τη σοβαρότητα που βλέπετε κάθε επιχειρηματική σας κίνηση. Μη χάνετε χρόνο & χρήματα κάνοντας αποσπασματικές κινήσεις για να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι. Μπορούμε να λύσουμε άμεσα τους προβληματισμούς σας, μέσω μιας εμπεριστατωμένης μελέτης βασισμένη στις γνώσεις μας στον χώρο του διαδικτύου.

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/kN5AhW

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ