Πρωτοφανής Γολγοθάς για 17χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο – ΒΙΝΤΕΟ

Έναν άνευ προηγούμενου Γολγοθά έζησε μία 17χρονη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο της οικογένειάς της έπεσε σε γκρεμό από γέφυρα στην Αμφίκλεια με τον πατέρα της, μάλιστα, να χάνει τη ζωή του.

Η 17χρονη μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο της Λαμίας. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και προχώρησαν σε διασωλήνωσή της. Στη συνέχεια θα έπρεπε να χειρουργηθεί, όμως προτού μπει σε χειρουργείο έπρεπε να υποβληθεί σε μία αξονική τομογραφία για να έχουν μία λεπτομερή εικόνα οι θεράποντες γιατροί. Ο αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο, όμως, δεν λειτουργούσε για πολλοστή φορά. Έτσι κλήθηκε ξανά το ΕΚΑΒ, προκειμένου το 17χρονο κορίτσι να μεταφερθεί διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Η αξονική τομογραφία έγινε, όμως αυτή τη φορά δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου για να υποβληθεί εκεί και στη χειρουργική επέμβαση. Έτσι κλήθηκε ξανά το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί η τραυματισμένη πίσω στη Λαμία που έζησε μία πραγματική οδύσσεια και θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Tvstar

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ