Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την απόπειρα ληστείας της “σπείρας των χρηματοκιβωτίων”

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκεται η απόπειρα ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας εμπορίας αλιευμάτων «Νηρέας» στο Κορωπί.Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από τις 2:30 τα ξημερώματα τρεις δράστες, που φορούσαν κουκούλες, έσπασαν με λοστό την πόρτα της κύριας εισόδου, έφτασαν στο φυλάκιο και έσπασαν το τζάμι του. Ακινητοποίησαν υπό την απειλή μαχαιριού τον φύλακα, τον έδεσαν και τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στα σημεία όπου βρίσκονται τα χρηματοκιβώτια της εταιρείας.

Εκείνη την ώρα, στην εταιρεία έφτασε ένα φορτηγό, που μετέφερε ψάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο οδηγός άρχισε να κορνάρει, βλέποντας ότι ο φύλακας απουσίαζε. Τότε, εμφανίστηκαν οι δράστες οι οποίοι τον χτύπησαν για να τον ακινητοποιήσουν. Εκείνος, όμως, κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι δράστες γνωρίζοντας ότι έχουν λίγο χρόνο στη διάθεσή τους, προσπάθησαν να ανοίξουν με τροχό ένα χρηματοκιβώτιo αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι πιθανότατα πίσω από την απόπειρα της ληστείας κρύβεται η «Σπείρα των Χρηματοκιβωτίων».

Στη φωτογραφία βλέπετε το φυλάκιο με το σπασμένο τζάμι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ